EC-12R PC- electrocardiograf computerizat

Cod Produs:EC-12R-PC

Electrocardiograf computerizat EC-12R cu conectare directă la calculator prin USB, realizează electrocardiograme pe 3/6/12 canale, vizualizând acestea pe monitorul calculatorului.Electrocardiograful computerizat EC-12R cu conectare directă la calculator, realizează electrocardiograme pe 3/6/12 canale, vizualizând acestea pe monitorul calculatorului.

Traseele de ECG sunt de înaltă calitate şi sunt procesate prin algoritmul excepţional de eliminare a zgomotelor.

Unitatea ECG se conectează la calculator prin USB, efectuând usor monitorizarea şi înregistrarea traseelor ECG.

Sistemul poate efectua înregistrări pe 12 canale de lungă durată de pâna la 24 ore.

Dimensiunile reduse al aparatului şi conexiunea wirelles Bluetooth la calculator îi conferă o portabilitate uşoară, fiind ideal pentru lucrul pe teren dar si în cabinete de specialitate.

Operarea sistemului este uşoară, înregistrarea traseelor ECG de înalta calitate se poate efectua rapid prin protocoale personalizate sau predefinite.

Echipat cu cele mai noi tehnologii, dispozitivul detectează derivaţiile sau canalele cu contact redus, avertizează personalul medical prin alertă sonoră. Datorită filtrelor performante de zgomot, a liniei izoelectrice şi al filtrului muscular, înregistrările pot fi efectuate şi în cele mai dificile condiţii de lucru.

Software de evaluare:

  • performant şi usor de folosit permite vizualizarea, organizarea, arhivarea şi imprimarea înregistrărilor reducând astfel costul operării şi al consumabilelor.
  • analiza şi diagnostic: oferă o interpretare uşoară a înregistrărilor, respectiv permite o evaluare şi editare rapidă a rapoartelor.
  • gama largă de posibilităţi de editare şi imprimare a rapoartelor de tip grafic şi tabelelor codate pe culori
  • utilizarea în reţea de calculatoare şi multiplele versiuni lingvistice, inclusiv în limba româna facilitează activitatea de zi cu zi a medicilor.

Configuraţie standard:

1 buc. unitate de înregistrare EC-12R, software pentru monitorizare - înregistrare şi gestiune înregistrări, cablu pacient, electrozi ECG (ventuze 6buc., clips 4buc.), interfaţă bluetooth pentru conectare la calculator, manual de instalare şi utilizare.

Avantajul sistemului de software este că sistemul poate fi extins prin adăugarea altor unităţi de înregistrare fără a cumpara o altă licenţă software:

  • Unitate de înregistrare holter ECG: EC-2H, EC-3H, EC-12H
  • Unitate de înregistrare monitor TA: EC-ABP
  • Unitate de înregistrare holter ECG si monitor TA EC-3H/ABP
  • Unitate de testare la efort

 

 

 

 

 

Netopia payments