Sistem pentru testare la efort cu conexiune Bluetooth wireless: EC-12R/S

Cod Produs:EC-12RS-PC

Sistemul computerizat pentru testare la efort tip EC-12R/S încorporează un electrocardiograf de diagnostic cu 12 canale şi un software performant pentru efectuarea testelor în repaus sau la efort.

Unitatea ECG se conectează la calculator wireless prin Bluetooth, efectuând uşor monitorizarea şi înregistrarea traseelor ECG şi testului la efort.Sistemul computerizat pentru testare la efort tip EC-12R/S încorporează un electrocardiograf de diagnostic cu 12 canale şi un software performant pentru efectuarea electrocardiogramelor în repaus sau testelor la efort. Unitatea ECG se conectează la calculator wireless prin Bluetooth, efectuând uşor monitorizarea şi înregistrarea traseelor ECG.

Sistemul poate efectua înregistrări pe 12 canale de lungă durată de până la 24 ore.

Dimensiunile reduse al unităţii de înregistrare şi conexiunea wireless Bluetooth îi conferă o portabilitate uşoară, fiind ideal cabinetele de specialitate.

Operarea sistemului este uşoară, înregistrarea traseelor ECG de înaltă calitate şi realizarea testării la efort se poate efectua rapid prin protocoale personalizate sau predefinite.

Echipat cu cele mai noi tehnologii, dispozitivul detectează derivaţiile sau canalele cu contact redus, informează personalul medical prin alertă sonoră. Datorită filtrelor performante de zgomot, a liniei izoelectrice şi al filtrului muscular, înregistrările pot fi efectuate şi în cele mai dificile condiţii de lucru.

 

Software de evaluare:

  • performant şi uşor de folosit permite vizualizarea, organizarea, arhivarea şi imprimarea înregistrărilor reducând astfel costul operării şi al consumabilelor.
  • analiză şi diagnostic: oferă o interpretare uşoară a înregistrărilor, respectiv permite o evaluare şi editare rapidă a rapoartelor.
  • gamă largă de posibilităţi de editare şi imprimare a rapoartelor de tip grafic şi tabelelor codate pe culori
  • utilizarea în reţea şi multiplele versiuni lingvistice, inclusiv în limba română facilitează activitatea de zi cu zi a medicilor.

 

Sistemul comunică şi comandă automat:

  • bicicletele ergometrice sau covoarele rulante de la mai mulţi producători.
  • tensiometrele încorporate în bicicletele ergometrice şi covoarele rulante, dar permite şi introducerea manuală a valorilor de TA măsurate în cazul în care acestea lipsesc.

 

Configuraţie standard: 1 buc. unitate de înregistrare EC-12RS, interfaţă USB cu modul wireless Bluetooth, Software pentru monitorizare - înregistrare şi gestiune înregistrări, două seturi de baterii reîncărcabile (4buc.), încărcător baterii, husă, cablu pacient, cablu interfaţă USB, cablu USB-SIO pentru ergometru/bandă rulantă, geantă transport, husă pentru cablu pacient, electrozi de unică folosinţă, manual de instalare şi utilizare.

 

Accesorii recomandate: electrozi ECG (ventuze 6buc., clips 4buc.), cablu pacient pentru electrozi reutilizabile (ventuze şi clips).

Avantajul sistemului de software este că sistemul poate fi extins prin adăugarea altor unităţi de înregistrare fără a cumpăra o altă licenţă software:

  • Unitate de înregistrare holter ECG: EC-2H, EC-3H, EC-12H
  • Unitate de înregistrare monitor TA: EC-ABP
  • Unitate de înregistrare holter ECG şi monitor TA EC-3H/ABP
  • Unitate de înregistrare pentru testare la efort cu tensiometru încorporat EC-12S

Netopia payments